AMBASSADORS

We zijn erg trots op onze Ambassadors.

Met Accelerate breng je je hele dienstverlening naar een hoger niveau. Dat doen we voor veel mooie kantoren en organisaties, van grote ketens tot eenmanszaken. Daar maken we ze zo blij mee, dat ze graag hun ervaring met Accelerate willen delen. Deze gebruikers zijn onze Ambassadors. Twijfel je nog over Accelerate? Lees dan eens wat onze Ambassadors je over Accelerate kunnen vertellen.

christiaanschipper
"Door Accelerate kan ik meer klanten in mijn eentje adviseren"
Voordat ik overstapte op Accelerate had ik geen systeem om aanvragen mee te volgen of een CRM. Ik had zelf een geïmproviseerd systeem gebouwd met klantkaarten en -mappen in Outlook, en klant- en hypotheekdata in Excel.

Toen ik 6 jaar geleden begon was dat prima - niet heel efficiënt, maar goed te doen. Maar door de jaren heen bleef het aantal klanten maar stijgen en ook bestaande klanten kwamen terug. Als éénpitter werd het ineens nogal aanpoten.

Via via leerde ik Accelerate kennen. Tijdens de demo merkte ik al snel dat Accelerate de geautomatiseerde en uitgebreide versie van mijn eigen geïmproviseerde systeem was.

Ik besloot om te investeren in Accelerate en dat was een goede beslissing - door Accelerate kan ik meer klanten in mijn eentje adviseren en laat ik geen steken vallen. Net als bij het advies aan de klant gaat het er niet om wat het kost, maar om wat het oplevert.
Christiaan Schipper
Eigenaar Hypotheek House Gorredijk
andrehypidee
"Ik wil niet meer zonder!"
In één overkoepelend systeem zowel een CRM, klantportaal, database voor stukken én communicatieplatform. Ik wil niet meer zonder!
André Kip
Eigenaar HypotheekIdee
timevr
"Ik ben er 100% zeker van dat altijd de juiste nota's de deur uitgaan en worden betaald."
Als zeer intensieve gebruiker van Accelerate van het eerste uur (red. ruim 4 jaar) ben ik nog steeds erg tevreden.

Met name de snelheid waarmee tegenwoordig (nog steeds) nieuwe functionaliteiten en ideeën van medegebruikers geïmplementeerd worden is bewonderenswaardig. Door niet alleen het gebruikersgemak constant te verbeteren en slimme verbeteringen toe te passen zijn wij ook in staat om ook onze klanten nog beter te bedienen.

Alle data die ik in de loop der jaren heb verzameld geven mij ook een perfect beeld van de performance van adviseurs, performance van geldverstrekkers (doorlooptijden, First Time Right%) en ook van ons kantoor.

Maar door bijvoorbeeld het goed verrijken en vullen van de CRM-functionaliteit hoeven wij nooit lang te zoeken naar telefoonnummers, mailadressen en personen. Sterker nog, door goede e-mailsjablonen in te regelen zijn wij in staat om betrokken partijen met 1 druk op de knop te informeren met de juiste gegevens doormiddel van zogenaamde placeholders (tip!).

Door bijvoorbeeld het facturatiesysteem in Accelerate te koppelen met onze boekhoudafdeling binnen Eijgendaal & van Romondt besparen we niet alleen tijd en dus geld, maar ben ik er ook 100% zeker van dat altijd de juiste nota’s de deur uitgaan en worden betaald.
Tim van Es
Manager Hypotheken bij
Eigendaal & van Romondt
nickheller
Met signaleringen gaat er niets aan je voorbij
Werken met Accelerate is heel overzichtelijk doordat je alle dossiers compleet maakt in één systeem. Ook krijg je signaleringen in je eigen werkvoorraad, waardoor er niets aan je voorbij gaat. Accelerate voorziet je van alle gemakken tijdens het hypotheekproces.
Nick Heller
Binnendienst hypotheken bij
Heller en Heller
rubenqfinan
Efficiëntie en klantgerichtheid waarborgen met aanhoudende groei
In de afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt o.a. met de Q Groep en samenwerkingen met verschillende makelaars. Hierdoor paste onze werkwijze niet meer bij het aantal aanvragen.

Accelerate heeft bijgedragen aan de automatisering van onze aanvraagprocessen. Het gehele proces vanaf de afspraak tot aan het passeren bij de notaris wordt op de voet gevolgd doormiddel van signaleringen vanuit Accelerate.

De behandeling van dossiers wordt eenduidig uitgevoerd, gedocumenteerd en gearchiveerd. In het klantportaal kan de klant eenvoudig informatie vinden en documenten uploaden, wat bijdraagt aan de klantvriendelijk- en veiligheid.

Daarnaast biedt Accelerate koppelingen met telefonie, Outlook en creëert het relevante overzichten voor hypotheekdossiers en managementinformatie.

Met Accelerate kunnen wij de efficiëntie en klantgerichtheid waarborgen met onze aanhoudende sterke groei.
Ruben Steen
Eigenaar Q Financieel
Zelf Ambassador worden?

Je kunt ons altijd contacteren om een woordje over Accelerate te doen. Vinden we erg leuk namelijk!

Daarnaast draaien we gedurende bepaalde periodes van het jaar het Ambassador Program, waarmee je kunt profiteren van het aanleveren van een nieuwe klant.