Benut de kansen in je klantportefeuille met Smartcare.

Actief klantbeheer is een cruciaal onderdeel in de dienstverlening van iedere hypotheekadviseur.
Niet alleen om aan je zorgplicht te voldoen, maar ook om van commerciële kansen te profiteren.

Echter heeft niet iedere hypotheekadviseur de tijd of capaciteit om op een efficiënte wijze met actief klantbeheer om te gaan.
Met de Smartcare module automatiseer én integreer je actief klantbeheer in jouw dienstverlening.

Actief klantbeheer op het hoogste niveau

beheersignalen

Je ontvangt voor elke klant een beheersignaal als de situatie van de klant en/of markt hiervoor aanleiding geeft. Zo weet je precies waar je elke klant mee kunt helpen.

actuele data

Met Smartcare vraag je je klanten eenvoudig en automatisch om hun info via jouw klantportaal te laten actualiseren. Zo zijn de signalen die je ontvangt zo accuraat mogelijk.

zorgplicht

Je kunt eindelijk aantoonbaar en pro-actief invulling geven aan je zorgplicht, door klantcontact te automatiseren en effectief in te zetten voor jou én je klant. Gun jezelf en je klanten deze zekerheid.

Alles in één systeem

Omdat Smartcare in je Accelerate licentie is geïntegreerd, haal je direct voordeel uit alle Accelerate functionaliteiten. Je hoeft geen uitstapjes meer te maken naar andere programma’s of diensten; alles is op één plek beschikbaar.

Omdat alle informatie in één systeem te vinden is, kun je op ieder dossier exacte besparingen terugvinden

De kwaliteit van actief klantbeheer is volledig afhankelijk van de actualiteit van je data. Het is cruciaal om een zo goed mogelijk beeld van de huidige situatie van je klanten te hebben. Smartcare biedt de oplossing. Je kunt eenvoudig een actiepunt op het klantportaal openen voor je klanten waarmee zij in no time hun data actualiseren.

Je klanten vullen hier op je klantportaal de meest actuele informatie in, deze wordt direct in Accelerate verwerkt

Voorbereid op het heden én de toekomst

Om je klanten het beste advies te kunnen geven, heb je natuurlijk niet alleen hun informatie nodig. Actuele rentecijfers zijn onder andere essentiëel om besparingen aan te kunnen bieden. Om de kwaliteit van marktinformatie te garanderen hebben we deze module samen met MoneyView ontwikkeld. MoneyView levert alle benodigde informatie aan en deze wordt continu binnen Accelerate actueel gehouden. Met de combinatie van actuele klantdata en marktinformatie, weet je dat de kansen die je je klanten aanbiedt zo accuraat mogelijk zijn en haal je zo veel mogelijk waarde uit iedere advieskans.

Ook werken we samen met HDN aan het project Actuele Hypotheekgegevens delen. Met deze technologie kun je straks als adviseur direct een verzoek naar de geldverstrekker sturen om actuele hypotheekgegevens van een specifieke klant te ontvangen. Zodra de geldverstrekkers zijn aangesloten op dit project, zal ook deze technologie beschikbaar zijn binnen Smartcare. Zo heb je nóg actuelere data en hoef je je klanten geen moeite te laten doen om ze van dienst te kunnen zijn.

De belangrijkste signalen

Met Smartcare beschik je over de meest actuele data.
Dit betekent dat de kansen die gepresenteerd worden in de beheersignalen, de grootste mogelijke slagingskans hebben.

Er zijn de volgende beheersignalen:

In al deze gevallen volgt een signalering, die je automatisch naar de klant kan laten gaan en waar je tevens handmatig op kunt reageren. Zo hoef je zelf geen actie te ondernemen om verschillende workflows op ieder signaal af te laten trappen, maar kun je er tegelijkertijd voor kiezen om in bepaalde gevallen wel zelf te handelen.

Interesse?


Automatiseer en integreer actief klantbeheer in je dienstverlening met deze module.

75/per maand* (excl. BTW)

*Het bovenstaande tarief geldt tot 1000 dossiers. Meer dan 1000 dossiers? Dan geldt een variabele vergoeding van: € 1,- per jaar (excl. BTW) per klantdossier boven de 1000.

Voor klanten met een omvangrijke portefeuille is een maatwerktarief bespreekbaar.

Zorgplicht omzetten in verkoopkansen
Per signaal haarfijn workflows instellen
Actualiseer je klantdata
Creëer inzicht in de behoeften van klanten

Robin Zander

Vul het onderstaande formulier in om je interesse in de Smartcare module aan te geven.

Dan neem ik contact met je op.
    Event
    3 april 2024

    Wil jij in iedere fase van de klantreis moeiteloos en compliant werken? Met Accelerate kan dat! Tijdens het ROMEO Event op 3 april lanceren we Accelerate Advisor en laten we je zien hoe jij straks alle belangrijke klantinformatie op één plek hebt.

    Nieuwsgierig? Meld je aan voor het ROMEO Event via onderstaande button.