OVER ONS

Wij maken Accelerate dagelijks beter

Accelerate is opgericht door drie partijen met elk ruim 20 jaar ervaring in de hypothecaire markt. We mogen ons met recht specialist noemen op het gebied van hypothecaire processen en we zijn ijzersterk in het oplossen van complexe optimaliseringsvraagstukken.

Begonnen in 2015, zijn we vanuit ons kantoor in Deventer dagelijk bezig om Accelerate uit te breiden en te verbeteren. We streven continu om onze missie te realiseren met hulp van ons geweldige team.

Sinds 2020 zijn we onderdeel van ROMEO Financiële Diensten, het moederbedrijf van ondernemingen als HUISMERK, Basic Serviceproviding en MO.servicing.

Onze missie

Onze missie is het verbinden en efficiënter en toegankelijker maken van de hypotheekketen.  Met een gecombineerde 75 jaar aan ervaring in de financiële branche zagen we dat de hele keten last heeft van een gefragmenteerd, foutgevoelig en onoverzichtelijk proces. Samen met onze klanten hebben we het Accelerate platform gebouwd dat elke stap in het proces verbindtoptimaliseert en controleert; van lead tot aan beheer.

Kom jij ons versterken?

We staan altijd open voor sollicitaties. Stuur een mailtje naar info@accelerate.nl met je CV en motivatie.

Software tester

Deventer, Goes & Thuiswerken

Medewerker functioneel beheer

Hoorn & Thuiswerken

Software developer

Deventer, Goes & Thuiswerken