ACCELERATE ADVISOR

Een moeiteloze klantreis, nu ook voor je advies

Intuïtief en moeiteloos adviseren

Met Accelerate ondersteunen we jouw volledige klantreis, van het eerste kennismakingsmoment tot de nazorg. Het hypotheekadvies hoort daar natuurlijk bij! Naast de integraties met de belangrijkste adviesprogramma’s hebben we nu ook Accelerate Advisor: een volledig geïntegreerde adviesoplossing. Daarmee adviseer jij, naadloos en zonder moeite jouw klanten vanuit Accelerate en is jouw klantcontact altijd op het hoogste niveau.

De voordelen van Accelerate Advisor

De basis voor compliant

Accelerate Advisor is een integraal onderdeel van Accelerate. Of het nou gaat om de AVG of de WFT, we hebben Accelerate zo voor je ingericht dat je onbezorgd kunt werken: jij hebt alles in huis om compliant te kunnen werken.

Sneller werken

Met Accelerate Advisor werk je wel 30% sneller dan met andere adviesprogramma's. Intuïtief werken, geen import en export meer en het activeren van de klant werken daar aan mee.

Eén klantreis, één visie

Accelerate is er op gericht om jouw hele klantreis zo moeiteloos mogelijk te maken. Voor jou én voor je klant. Dus ook voor en na het advies. Wij bekijken elke stap in het advies vanuit een integrale visie.

Benieuwd wat Accelerate Advisor voor jou kan betekenen? Plan vandaag nog een demo in!

Doelgericht, intuïtief en moeiteloos werken

Accelerate Advisor is ontworpen voor snelheid. Het ‘denkt met je mee’. Gewoon lekker adviseren en op een natuurlijke manier, ontspannen je vastlegging regelen.

Jouw klantdossier in Accelerate is de basis. Vanuit daar kun je adviezen bouwen, vergelijken en kiezen. Snel en gemakkelijk.

Wat onze Ambassadors zeggen over Accelerate Advisor

Accelerate Advisor is gebruiksvriendelijk, compact en het biedt prettige rekentools voor de adviseur en een goed leesbaar rapport voor de klant.

Romany Staring

Visie op hypotheken en verzekeringen

Plan vandaag nog een demo in

Via het scherm hiernaast vraag je gemakkelijk een demo aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. We laten je dan persoonlijk zien hoe moeiteloos je werkt met Accelerate.

    Accelerate Advisor is powered by