JOUW HELE KLANTREIS
MOEITELOOS ONDERSTEUND

De reis van je klant versnellen

Jouw werk als financieel adviseur is niet gemakkelijk: adviesregels, privacywetgeving en zorgplicht zorgen er voor dat je constant alert moet zijn. Jij wilt het liefst zo veel mogelijk klanten gelukkig maken met een mooie financiering van hun droomhuis. De oplossing is een efficiënt platform, dat jou ondersteunt gedurende de hele klantreis. Naadloos en zonder moeite. Een platform dat jouw klant activeert en je portefeuille bewaakt. Zodat jij je met adviseren bezig kunt houden.

6348 +
Hypotheken per maand verwerkt

Meer dan vijf jaar marktleidend
823
Tevreden adviseurs

De voordelen van Accelerate

Moeiteloos compliant

We weten aan welke wet- & regelgeving je moet voldoen. We hebben Accelerate zo voor je ingericht, dat alle hulpmiddelen aanwezig zijn om Wft en AVG compliant te kunnen werken.

Door de business voor de business

We kennen de business van A tot Z. Niet alleen het advieswerk, maar we weten ook hoe het in de rest van de keten werkt. Accelerate versnelt daardoor jouw hele proces, ook de verwerking van je hypotheekaanvraag.

Je data klopt gewoon

Accelerate is één platform. Als we slimme techniek van derden inzetten, integreren we die techniek volledig. Daardoor werk jij met één database, een zogeheten Single Source Of Truth. Nooit meer twijfelen welke gegevens kloppen.

Zelf zien hoe makkelijk compliant werken kan zijn? Plan nu een demo in.

Zelf zien hoe makkelijk compliant werken kan zijn? Plan nu een demo in ->

Wat onze Ambassadors zeggen over Accelerate

Deze bedrijven gingen je voor

Plan vandaag nog een demo in

Via het scherm hiernaast vraag je gemakkelijk een demo aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. We laten je dan persoonlijk zien hoe moeiteloos je werkt met Accelerate.

Via het scherm hieronder vraag je gemakkelijk een demo aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. We laten je dan persoonlijk zien hoe moeiteloos je werkt met Accelerate.






    Event
    3 april 2024

    Tijdens het ROMEO Event op 3 april lanceren we Accelerate Advisor en laten we je zien hoe jij straks alle belangrijke klantinformatie op één plek hebt.

    Nieuwsgierig? Meld je aan voor het ROMEO Event via onderstaande button.